URBANISTA – BOUTIQUE HOTEL

Вашето омилено место во Штип, вашиот омилен хотел за престој во овој мал, но прекрасен град. Со пријателски персонал, удобни соби со многу у. Vasil Glavinov, Shtip, Municipality of Shtip, 2000, Macedonia (FYROM).