makfest.jpg

22 февруари, 2016 0

Почнувајќи од 1989 година, секој Oктомври , во Штип се одржува најголемиот фестивал на забавна музика во Македонија, “Макфест“.  Фестивалот продуцираше над 1000 композиции, од кои најголемиот број се хитови, а сега евергрини.