dezinfekcija_urbanista.png

25 јуни, 2021 zoran0

Во време кога одржување на највисок степен на хигиена е од големо значење, хотел Урбаниста ги превзема сите мерки за безбеден престој на своите гости

➡️ Покрај одржувањето на беспрекорна хигиена во целиот објект и хотелските соби, започна со одржување на хигиена и на душеците, свесни за фактот дека гостите поминуваат 1/3 од престојот токму во креветот

➡️ Со помош на Clean Max методот, сертифицираните уреди и УВЦ технологијата која ја користиме, на сув и еколошки начин беа санитизирани и дезинфицирани сите душеци.

➡️ Хотелот сега нуди здрав и мирен сон за своите гости

➡️ Clean Max методот е единствен метод на суво третирање на душек со чија технологија на брз и ефикасен начин се отстрануваат алергени, вируси, бактерии и мувла


makfest.jpg

22 февруари, 2016 zoran0

Почнувајќи од 1989 година, секој Oктомври , во Штип се одржува најголемиот фестивал на забавна музика во Македонија, “Макфест“.  Фестивалот продуцираше над 1000 композиции, од кои најголемиот број се хитови, а сега евергрини.