Хотел Урбаниста ги превзема сите мерки за безбеден престој на своите гости

25 јуни, 2021 by zoran0
dezinfekcija_urbanista.png

Во време кога одржување на највисок степен на хигиена е од големо значење, хотел Урбаниста ги превзема сите мерки за безбеден престој на своите гости

➡️ Покрај одржувањето на беспрекорна хигиена во целиот објект и хотелските соби, започна со одржување на хигиена и на душеците, свесни за фактот дека гостите поминуваат 1/3 од престојот токму во креветот

➡️ Со помош на Clean Max методот, сертифицираните уреди и УВЦ технологијата која ја користиме, на сув и еколошки начин беа санитизирани и дезинфицирани сите душеци.

➡️ Хотелот сега нуди здрав и мирен сон за своите гости

➡️ Clean Max методот е единствен метод на суво третирање на душек со чија технологија на брз и ефикасен начин се отстрануваат алергени, вируси, бактерии и мувла


Оставете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *